skip to Main Content

Met ons prefabsysteem voor skeletbouw zet u snel en gemakkelijk een fraai ogend gebouw neer dat aan al uw wensen voldoet.

Onze manier van bouwen biedt veel voordelen bij de bouw, zoals snelle oplevering, topkwaliteit en betaalbaarheid.

Het produceren van luxe, sfeervolle en duurzame accommodaties is voor BANQ een alledaagse bezigheid.

Wie we zijn, is…

Wat we maken

Of het nu een kantoorgebouw, een appartementencomplex  of een woning is, iets ontwikkelen of bouwen staat nooit op zichzelf. Het is deel van een groter verhaal. Van ‘anders gaan denken’ of ‘innoveren’. Dat is waar wij zien dat ons werk het best tot zijn recht komt. Een nieuwe manier van bouwen, dat is ons verhaal.

De manier waarop we dat maken

Want wij halen plezier uit ‘het onmogelijke’ op een andere manier voor elkaar krijgen. Het net even verder gaan dan wordt gevraagd wat niets te wensen overlaat. Wij geloven namelijk in lange termijnrelaties.

Waarom we iets anders maken

Wij geloven in de verantwoordelijkheid die wij hebben over de manier waarop wij bouwen. Het bieden van totaaloplossingen. Wat uw wens ook is, wij maken het; kwalitatief, duurzaam en snel. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze denktank staat altijd aan, we kijken vooruit. Wat mogen we voor u verzorgen in de toekomst?

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van BANQ? Vraag vrijblijvend informatie aan en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Hoe kunnen we u helpen? Laat het ons weten

Wat kan BANQ voor u doen?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.