skip to Main Content

Vernieuwde bouwmethodes

Engineering en projectmanagement is nog eenvoudiger met onze manier van bouwen. Projecten worden snel en eenvoudig gerealiseerd met een hoogwaardige kwaliteit en efficiëntie. Dit zorgt ervoor dat projectmanagement leuk en interessant wordt!
BANQ ontzorgt u volledig en neemt u na ‘de krabbel’ alles uit handen.

BANQ verzorgt het gehele traject. Hetzelfde eindresultaat maar met een kortere en veiligere weg ernaartoe. Traditioneel bouwen is gedateerd, als we nog steeds op dezelfde manier bouwen als 100 jaar geleden, slaan we ergens de plank mis. Vergelijk ons bouwsysteem objectief met traditionele bouw, u zult versteld staan van de overeenkomsten en de positieve verschillen.

Auto’s rijden op elektriciteit of waterstof. Er zijn dakpannen en elementen met zonnecellen die meer energie opwekken dan een huishouden verbruikt. Zelf rijden is binnenkort overbodig en rijdt uw auto u vanzelf naar de bestemming. Maar toch bouwen we in de basis nog steeds een gebouw zoals we dat 100 jaar geleden ook al deden. Daar hebben wij verandering in gebracht. Voor verandering is durf nodig en anders denken. Begin eens met dat laatste.

De afgelopen jaren realiseerden we diverse projecten via onze vernieuwende bouwmethode. Objecten die voldoen aan het huidige Bouwbesluit en dus aan alle eisen en voorwaarden, maar met veel meer mogelijkheden om het gaandeweg aan te passen en zelfs te verplaatsen of te demonteren als het nodig is. In een mum van tijd is de grond weer vrij, klaar voor een volgend bestemmingsplan. Geen sloop en geen afval. Dat zijn significante voordelen op lange termijn. Daarnaast zijn onze objecten een keer zo snel gebouwd als vergelijkbare objecten via traditionele bouw met een kostprijs van bijna 30% minder in realisatie. Daar moet u blij van worden. Maak ons deelgenoot van uw dromen en wensen, wij gaan het maken!

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van BANQ? Vraag vrijblijvend informatie aan en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Hoe kunnen we u helpen? Laat het ons weten

Wat kan BANQ voor u doen?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.