skip to Main Content

BANQ Prefabsysteem

Houtskeletbouw wordt steeds populairder in Nederland. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de warme uitstraling van hout. Met het nieuwe BANQ-prefabsysteem voor skeletbouw zet u snel en gemakkelijk een fraai ogend gebouw neer dat aan al uw wensen voldoet.

Zo is het skeletsysteem dankzij zijn lichte gewicht gemakkelijk en snel te (ver-)plaatsen, terwijl de combinatie van kwalitatief hoogstaande betonnen en houten onderdelen juist degelijkheid garandeert. In een prefabgebouw van BANQ kunt u zelfs wonen! De ingenieuze constructie van prefab skeletbouw biedt u de mogelijkheid gebouwen te realiseren met een bijzondere vormgeving, van binnen en van buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse houtsoorten die de buitenkant van uw gebouw precies de uitstraling geven die bij u past.

Ook bepaalt u zelf de vorm en de bedekking van uw dak. De binnenwanden zijn zo gemaakt dat u ze eenvoudig en geheel naar eigen smaak aan kunt kleden of bewerken. Bovendien kunt u aan het gladde oppervlak van deze wanden probleemloos diverse voorwerpen of leidingen bevestigen. Met het nieuwe skeletbouwsysteem van BANQ Bouwsystemen BV creëert u niet alleen snel en simpel het gebouw van uw dromen. U kunt er ook nog uw leven lang van genieten!

HSB Gevelelementen & HSB Wanden

Of het nu gaat om een nieuwbouwgevel, renovatie van een bestaande gevel of een onderdeel daarvan. Maatwerk en kwaliteit staat bij BANQ voorop. Een hsb wand kunnen zowel dragend als niet-dragend uitgevoerd worden voor woningen en utiliteitsgebouwen

Geautomatiseerde machines
Indien gewenst kunnen wij de kozijnen vooraf plaatsen in de houtbouw-elementen. Deze kozijnen kunnen wij zelf maken, via onze eigen machinale timmerwerkplaats welke gemaakt worden met CNC-gestuurde machines.

Binnenspouwbladen
Naast gevelelementen maakt BANQ ook binnenspouwbladen. De hsb binnenwand wordt voorzien van isolatie. Deze isolatie is bedoeld voor geluid, warmte en brandwerendheid.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van BANQ? Vraag vrijblijvend informatie aan en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Hoe kunnen we u helpen? Laat het ons weten

Wat kan BANQ voor u doen?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.