skip to Main Content

Een prachtig nieuw woningbouwproject in Rijswijk-Buiten, deelgebied Rijswijk. Hier werkt Tetteroo Bouw & Projectontwikkeling aan 3 appartementencomplexen en 2 woningblokken. Totaal 83 wooneenheden en een commerciële ruimte in verschillende fasen gebouwd. Het skelet bestaat uit betonnen wanden en vloeren. De gevel wordt uitgevoerd in isolatiegevelsysteem en waterslagen aluminium. Kozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd in kunststof & aluminium.

Tetteroo Bouw en Projectontwikkeling BV wil nog meer verduurzamen. Een belangrijk onderdeel hiervan is verduurzamen van het bouwproces. Om dit aan te pakken is Tetteroo een samenwerking aangegaan met BANQ Geveltechniek BV. BANQ is een trouwe en betrouwbare partner van Tetteroo.

Waarom deze samenwerking
Tetteroo heeft hier heel bewust voor gekozen. Chris Pronk, Algemeen Directeur Tetteroo: “Bij Tetteroo kijken we steeds hoe we kunnen vereenvoudigen en verduurzamen. Dit is een logische stap in dit proces . BANQ bouwt ook houtskeletbouw elementen en staalframebouw voor ons. De reden dat we nu ook voor BANQ hebben gekozen is omdat zij de ‘ins’ en ‘outs’ van onze werken kennen en bekend zijn met het DNA maar ook de mensen van ons bedrijf. Wij zijn ervan overtuigt dat deze feiten bijdragen aan een proces dat efficiënter en effectiever is en dus uiteindelijk ook duurzamer.”

Koster, Managing Partner BANQ licht toe: “Tetteroo is voor ons een belangrijke opdrachtgever. Zij zijn een opdrachtgever van het eerste uur. We zijn trots en blij dat deze samenwerking nu ook weer tot stand is gekomen”.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van BANQ? Vraag vrijblijvend informatie aan en laat u adviseren door een van onze specialisten.

Hoe kunnen we u helpen? Laat het ons weten

Wat kan BANQ voor u doen?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.